Връзка между по-млад мъж и по-възрастна жена! мода или нещо друго?
#49 Гост_Каката
Публикувано 02 01 2009, 14:24
Здравейте, аз съм жена, била с по-млад мъж. Правихме най-върховния секс, бога ми, неповторим. Била съм и с мъже на моята възраст, но разликата е в полза на младежа. Нямам обяснение за това, просто факт. Срещаме се само за секса, разбира се, не си и помислям за съвместно бъдещеНе знам кой кого ще "отрака", но това е съвсем лично-зависи от желанието и умението на двамата.
А защо млад мъж спря поглед на мен ? Вероятно е усещал, че ще има много наслада, така, както и аз усетих сексуалното привличане.
КАКАТА
А защо млад мъж спря поглед на мен ? Вероятно е усещал, че ще има много наслада, така, както и аз усетих сексуалното привличане.
КАКАТА
#50 Гост_sisa
Публикувано 23 06 2010, 10:41
icy_p, на 19 11 2007, 17:13 , каза:
Това не мога да го разбера
Какво има привлекателно в старо набръчкано женище например? Дори и да е на 30 пак е по-стара и годинките си личат. Аз лично бих избрал някое стегнато момиченце 
А стегнатото момиченце дали би избрало теб, ти в първа младост ли си?
Мнението е редактирано от BASS_TERROR: 23 06 2010, 12:48
Причина за редактиране: Пиши на Кирилица
#53 Гост_happy
Публикувано 26 09 2011, 14:44
n0ne, на 20 04 2007, 20:19 , каза:
Ммм...за мен разлика 2-3 години в плюс за единия от двамата не е толкова фрапираща, но от там нагоре... От моята гледна точка, не виждам с какво може да привлече една жена мъж, с 10 години по-малък от нея. Както и не виждам как мъж с 10-15 години по-възрастен, ще одиса на акъла на по-младата си съпруга. Разбира се, има такива случаи, но на мен ми се струват...нездрави. Лично аз...не виждам какво мога да правя с едно момиче на 20 (да речем, че съм условно на 32). На нея ще и се вилнее по дискотеки, а на мен (може би) ще ми се иска да си свия семейно огнище, да имам деца и т.н. От тази гледна точка гледам и на младия мъж...ми...на младите мъже по принцип им се прави това-онова, докато на дамите, по-големи от тях с 5-10, че и повече години...не знам.
Лично аз не бих се захванал с жена, която е по-голяма то мен с 2 години, камо ли повече.
Колкото до това, защо по-възрастните жени си връткат момченца...може и да им идва от природата - да си търсят подходящ, здрав партньор за поколението. Преди го бях писал тук, че някакви си учени доказали, че след 30 годишна възраст, спермата у мъжете почва да дава дефекти, та...нещо свързано с това да е.
А за по-възрастни жени...както казах, не го разбирам това.
1-2 години...може. Особено, ако мъжът е някой по-зрял за възрастта си характер, но повече...не бих. За секса... мммне е задължително да си вземеш кака за да те отрака. В контекста... казано под сърдинка - поне на мене секс с 2 години по-голяма...не ми хареса кой знае колко (може би, щото беше за сефте, може би щото...беше само за около 30-40 минути).
Пък и...младите мъже преливат от енергия, би следвало да са свръх активни в кревата, докато какичките...ги помръзва с годините. 
Колкото до това, защо по-възрастните жени си връткат момченца...може и да им идва от природата - да си търсят подходящ, здрав партньор за поколението. Преди го бях писал тук, че някакви си учени доказали, че след 30 годишна възраст, спермата у мъжете почва да дава дефекти, та...нещо свързано с това да е.
А за по-възрастни жени...както казах, не го разбирам това.
Здравей сладък!
Не зная точно на каква възраст си, но ще ти кажа, че разсъждаваш доста детински. Аз съм жена на 31 години, човека с когото имам връзка и то много стабилна, зряла и качествена,е на 21 години и е абсолютно убеден, че аз съм всичко това което иска за напред в живота си, защо ли, защото повечето от жените на 18, 19, 20, 21 - не са наясно не само със секса, изобщо и с много други неща, много по-важни и ценни. Сега ще си кажеш, е че мъжете на тази възраст, дали са наясно, щом жените не са, аз ще ти отговоря така, има хора и хора, имала съм връзка с 10 години по-възрастен мъж от мен, сега имам с 10 години по-млад от мен и мога с ръка на сърцето да кажа, че по-младия е много по-разумен, много по-отговорен, много по-сериозен, много по-честен и открит, така че истината се крие в самата личност, в човека с главно "Ч", а не във възрастта на хората и разликата в годините между мъжа и жената в една двойка, нали знаеш поговорката "Вълкът козината си мени, но нравът не!". Та за жените на моята възраст, мога да ти кажа, че са най-желаните, особено от по-младите мъже, и да, определено със сексуална насоченост, но когато нещата се поставят още в самото начало както трябва, когато хората са откровени по между си, тогава е различно. Ние имахме удоволствието да се опознаем, преди да се видим на живо, да разберем що за хора сме, какво ни тревожи, какво ценим, какво искаме от живота и на какво всъщност се надяваме да постигнем, всичко това е много по-ценно от секс за една нощ с пияна студентка, която на следващия ден, дори и няма да те помни. Да, знам че има много красиви, умни и добри млади жени, но те на тази възраст не мислят за обвързване, истински разумните следват пътя към кариерата, те са различни и от друг калибър, но когато помислят за обвързване, може вече да бъдат и на моята възраст и да се влюбят в по-млад мъж, защо не, такъв също може да се влюби в нея, защото нормалните жени на неговата възраст не са готови за сериозни връзки, а пък останалите си ги сменяват като носни кърпи,защото все нещо не им изнася, все нещо не им се угажда или пък просто сега им е времето да се забавляват пълноценно и секса за една нощ не е кой знае какъв грях
#54 Гост_momche za lelq
Публикувано 08 12 2011, 16:22
О,разбира се,бил съм с по-възрастна от мен жена.Сексът с нея беше невероятен и много,много вълнуващ,нищо,че можеше да ми е майка.Аз бях тогава на 25, а тя на48
,но малко момичета могат да бъдат толкова страстни,нежни и перверзни,с удоволствие бих опитал отново

Вход
Добави отговор

Цитирай